Canals

Publicitat

Balliu Export: innovació en tecnologia 3D i realitat augmentada per a una experiència de compra sostenible

La companyia s’ha distingit per la seva innovació i compromís amb la millora contínua de la seva oferta de productes i serveis
Balliu Export S.A. Ctra. C-35 km 93,5 17455 Caldes de Malavella (Girona)

Balliu Export, una empresa líder en la fabricació de mobiliari exterior, ha decidit apostar per la tecnologia 3D i la realitat augmentada (RA) per millorar l’experiència de compra dels seus clients. La companyia ha integrat al seu nou lloc corporatiu (www.balliuexport.com) i web de venda al públic (www.balliustore.com) la tecnologia RA perquè els clients puguin visualitzar els seus productes a mida real i gaudir d’una experiència de compra més completa i satisfactòria.

La tecnologia RA facilita experiències immersives amb el producte, de forma que el client pot veure com quedaria el moble al seu propi espai abans de realitzar la compra. Això permet als clients prendre decisions més informades i evitar errors o penediments posteriors. A més a més, la tecnologia RA permet accedir als productes sense necessitat de desplaçar-se a un punt de venda físic, cosa que estalvia costos de desplaçaments dels seus clients.

La tecnologia 3D i la RA són tendències creixents en el món de la decoració i el disseny, i Balliu Export ha decidit posar-les al servei dels seus clients per oferir-los una experiència única i diferencial. Gràcies a la integració de la tecnologia RA al seu lloc web, els clients poden visualitzar els productes de la companyia en 3D i en context real, el que els permet fer-se una idea molt més precisa de com quedarà el moble o l’objecte decoratiu al seu propi espai.

“La realitat augmentada permet que els nostres clients puguin interactuar amb els nostres productes, posem a la disposició del client tota la informació necessària perquè la seva decisió s’ajusti a les seves preferències i es garanteixi la seva satisfacció”, explica Miriam Vilchez, responsable de màrqueting de Balliu Export. Per als clients més tradicionals, Balliu disposa d’un showroom de més 700 m² destinat a la venda particular a la carretera C-35, km 93,5, on es poden visualitzar i provar físicament totes les seves col·leccions de mobiliari de terrassa o jardí: taules, cadires, sofàs, gandules, para-sols i altres complements d’exterior.

Balliu Export té més de 50 anys d’experiència en el sector del mobiliari exterior, l’empresa és reconeguda per les seves gandules de platja i piscina, les quals exporta a més de 80 països de tot el món. Tot i el seu enfocament professional, l’empresa recentment ha experimentat un creixement en la venda particular, gràcies a la reputació que s’ha construït a través de la qualitat i durabilitat del seus productes, que són ben coneguts pels seus clients, així com per la seva excel·lència en serveis de transport i muntatge.

La companyia s’ha distingit per la seva innovació i el seu compromís amb la millora contínua de la seva oferta de productes i serveis. Recentment han presentat les seves últimes creacions al Saló del Moble de Milà, una important cita en què els professionals del disseny i del mobiliari es reuneixen per conèixer les darreres tendències del sector. Una de les novetats més destacades ha estat el nou model de gandula de piscina fabricat en polipropilè, que es distingeix per la seva elegància i funcionalitat.

A la fira també han presentat el seu projecte de reciclatge Pla Renove, que té com a objectiu reciclar gandules de plàstic obsoletes per a la seva conversió en matèria primera per a la fabricació d’altres productes exteriors. Fins a la data, l’empresa ha reciclat amb èxit un total de 6.500 gandules de polipropilè procedents de les platges de la costa catalana, del Llevant i d’Andalusia, demostrant així el seu compromís amb la sostenibilitat i l’economia circular.

Si vols estar al dia de totes les novetats de l’empresa i tendències de mobiliari exterior, pots visitar el seu lloc web i seguir-los a les seves xarxes socials amb el perfil @balliuexport a Instagram, Facebook, TikTok i Linkedin.

Podeu contactar amb nosaltres a través d’[email protected]

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia