Canals

Concerts a la fresca al Gironès

El festival Enfresca’t torna a portar una programació de concerts a la fresca del 28 de juny al 26 de juliol, començant a les 21.30 h. El cartell d’aquest estiu inclou les actuacions de Florida (des de funky a música disco) i Joan Colomo (pop ple de contrastos amb lletres entre l’optimisme i el cinisme crític que conviden a la reflexió) fins a Al·lèrgiques al Pol·len, la girlband gracienca que inaugura una nova etapa artística amb el nom catalanitzat, il·lustrat amb dues eles geminades, i el seu tercer llarga durada, Cants, crits, baralles, publicat després de fitxar amb el nou segell Music Bus. En aquest treball el sextet barceloní ha deixat enrere la melancolia per acostar-se a un pop més descarat.

Aquests tres concerts tindran lloc a Sant Julià de Ramis els dimecres 28 de juny i 5 i 12 de juliol; i les actuacions de Fetus i Ramon Mitjaneta estan programades per als dimecres 19 i 26 de juliol a Medinyà. L’entrada a tots els concerts és gratuïta.

Enfresca’t Del 28 de juny al 26 de juliol www.cultura.santjuliaderamis.cat
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia