Canals

El primer president de la marca i un dels fundadors va morir sobtadament aquest estiu després de tenir un accident al celler

Corpinnat homenatja Xavier Gramona

Leonard Gramona va rebre i agrair la distinció al seu pare

L’assemblea general de l’Associació de Viticultors i Elaboradors Corpinnat-Avec ha concedit a títol pòstum la distinció de president honorífic de la marca a Xavier Gramona, mort aquest estiu en un accident al celler. Amb aquest gest, el col·lectiu Corpinnat pretén reconèixer la tasca, el compromís i la fidelitat de qui va ser un dels fundadors de la marca i el seu primer president. Els valors d’estima per la pagesia i el territori que sempre va defensar amb convicció i fermesa són avui un dels principals pilars de la nostra organització i el millor llegat que ens podia deixar. Si Corpinnat avui és una realitat és, en bona mesura, gràcies a les seves aportacions i al compromís personal que hi va dedicar. La concessió d’aquesta distinció va tenir lloc en el marc de la segona edició de La Nit de Verema Corpinnat, que va reunir 150 persones al celler Llopart.

Bufadors, el dotzè Corpinnat

Bufadors, un petit celler familiar de Ton Mata i Encarna Castillo, situat a Torrelavit, s’acaba s’acaba d’incorporar a Corpinnat, de manera qur ara ja són dotze socis. Bufadors, amb vinyes de cultiu ecològic i biodinàmic, va començar l’any 2013 amb la idea de fer un pas més en els escumosos de terrer. «Vins que segueixen una interpretació molt lliure del mètode tradicional», assegura Mata.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.