SEGUR DE CALAFELL

Diversos veïns de Segur es queixen de la política de l'Ajuntament de voler unificar els actes culturals dels tres nuclis de Calafell

Diversos membres de l'Associació Veïnal de Segur de Calafell i Urbanitzacions (AVSU) han convocat per avui a tres quarts de dotze del migdia una concentració al passeig Marítim amb l'objectiu d'expressar el seu malestar pel fet que «l'equip de govern ha decidit anul·lar» enguany la processó de la verge del Carme que organitzaven des de feia temps els amarristes del port de Segur, la Lliga Naval i la Confraria de Pescadors. L'entitat, a més, insisteix que aquest tan sols és un «tema puntual» i que la seva indignació va més enllà, ja que asseguren que noten que l'Ajuntament «està retallant els actes festius i les tradicions particulars dels tres nuclis de Calafell –Segur platja, Segur poble i Calafell–», i que estan mirant d'«unificar-los».

Per la seva banda, l'alcalde, Jordi Sánchez (PSC), va explicar ahir que precisament el model «més oportú» que vol aplicar l'equip de govern és intentar «racionalitzar» els actes i, certament, anar-los unificant «a poc a poc»: «Només hi ha d'haver un municipi, tot i que això no significa que cada barri continuï tenint la seva idiosincràsia com fins ara. Aquesta aposta no s'ha de veure negativament. Hi ha actes que no té sentit que s'hagin de celebrar per duplicat o per triplicat. No només és pel cost que suposa, sinó que així millorarem el model de la població.» I en relació amb la processó, Sánchez va concloure que l'any passat ja es va proposar als amarristes del port que s'unissin a la «grossa» per lluir més i reforçar la unitat entre els ciutadans.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.