Necrològiques

Enric Ferrés i Bosch

Ceramista de la Bisbal d'Empordà

Ceramista autodidacte, exemple
d'una generació que, amb molt d'esforç i constància, des del no res va crear una empresa que en aquests moments és un referent de la ceràmica de la Bisbal.

De jove, seguint els passos del seu avi matern, comença a fabricar artesanalment teules, canals i complements per a la construcció. L'any 1956 funda l'empresa Ceràmica Ferrés. L'any 1962, associat amb el seu germà Josep Maria, reorienta el negoci i construeix les naus on actualment està situada l'empresa, compra maquinària moderna i comença a fabricar paviments i revestiments ceràmics.

El 1992 crea la marca Gres Girona, un nou concepte de ceràmica per a paviments i revestiments adequada a les necessitats del mercat del moment. L'any 2010 l'Associació d'Empresaris Artesans Ceramistes de la Bisbal i Comarca el va homenatjar en reconeixement a la seva trajectòria professional.

L'Associació d'Empresaris Artesans Ceramistes de la Bisbal i Comarca el recordarem com a exemple de treballador incansable i bon empresari.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.