Política

El Punt Avui TV estrena avui l'espai de l'ANC ‘Fem Via!'

La nova cadena dedicarà, a partir de mitjan setmana, gran part de la seva programació a emetre les imatges de tots i cadascun dels trams de la cadena humana de l'Onze de Setembre passat

El Punt Avui Televisió comença avui una programació especial de vint-i-dos dies dedicats en bona part a l'Assemblea Nacional Catalana. La nova cadena, que no començarà la seva programació regular fins al 22 d'abril, la vigília de Sant Jordi, va arribar dies enrere a un acord amb l'ANC per dedicar el mes d'abril a fer un repàs de les activitats d'aquesta entitat i a recordar l'èxit de la cadena humana de l'Onze de Setembre passat, un acte que va mobilitzar més de dos milions de catalans.

Aquesta nit, de dos quarts de deu a dos quarts de dotze, la nova cadena, que és fruit de l'acord de cessió de llicències amb l'antic Canal Català, emetrà el primer espai Fem Via!, que tindrà una durada especial de dues hores i que acabarà, a partir de dos quarts de dotze, amb la projecció de la pel·lícula que es va fer sobre la Via Catalana de l'Onze de Setembre passat.

Al llarg del programa, el seu conductor, Igor Llongueras, parlarà amb Ferran Civit i Ignasi Termes, coordinadors nacionals de la Via Catalana de l'última Diada Nacional, que n'explicaran els detalls organitzatius. Igualment, Llongueras moderarà una tertúlia amb tres personatges que van participar a la cadena: Jaume Cabré, Vicent Partal i Matthew Tree, i conversarà també amb Galdric Penyarroja, coordinador de la gigafoto, que es presentarà dimarts vinent.

La presidenta de l'entitat, Carme Forcadell, serà igualment al plató del programa i, a banda de fer un balanç de l'última Diada, comentarà la situació actual de l'ANC i informarà de quins són els objectius de l'associació amb vista a la consulta que el govern català ha anunciat pel 9 de novembre.

La programació especial del mes d'abril dedicada a l'ANC tindrà també, a partir de dilluns, un espai diari, de mitja hora de durada, que s'emetrà a dos quarts de deu de la nit. Diversos responsables de l'Assemblea aniran passant pel programa per repassar el munt d'activitats que té programades l'entitat amb vista als pròxims mesos.

Un dels plats forts de la programació d'aquests vint-i-dos dies d'abril serà, però, la gigafoto que l'ANC farà pública dimarts vinent. A partir de mitjan setmana, a El Punt Avui Televisió els espectadors podran veure tots i cadascun dels participants de la cadena humana. El diari anunciarà en la seva edició en paper i a la web les hores d'emissió de cadascun dels trams, localitzats geogràficament, per facilitar que els participants a la cadena s'hi puguin localitzar sense problemes.

Un cop iniciades les emissions regulars d'El Punt Avui TV, l'ANC hi tindrà també una presència habitual.

LA XIFRA

22
dies
són els que la cadena El Punt Avui Televisió dedicarà a l'Assemblea Nacional Catalana a partir d'avui.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia