Opinió

Ull de peix

Divorci

Estàs creant una fractura perillosa. I també estàs dividint la teva pròpia família

Benvolguda parella: veig amb estupefacció que has comès el disbarat de demanar el divorci. Oblida-te'n: això no passarà mai. M'escrius amb un seguit de queixes estúpides: dius que em quedo el teu salari (administro jo, no?); dius que et vas casar perquè la meva família va obligar la teva per uns deutes; també al·legues que no et faig cas, que no et deixo mai el cotxe, que apago els llums quan tu estàs fent alguna cosa, sense parar-te a pensar que jo administro. I que no pots decidir ni on sortim, ni els invitats que tenim ni les sortides que fem, i que ni tan sols et pots triar tu la roba. Se t'oblida que jo et dono els diners de la compra, sense els quals no menjaries, i que la casa és a nom meu, com el gas, l'electricitat i el compte del banc.

En un atac de bogeria m'amenaces de portar-me als tribunals. Oblides que et vas casar amb mi per tota la vida, que sense mi no ets res, i que cap amic no et voldrà ni tan sols saludar, i, el més important: que necessites la meva autorització per divorciar-te, la qual no tindràs mai. Estàs creant una fractura perillosa. I no sols això, sinó que estàs dividint la teva pròpia família. Sí, sí: em consta que la teva tieta Alícia no hi està d'acord. És lleig que enfrontis els teus propis familiars. Però anem al que compta: ja he parlat amb el jutge Mariano Constitutivo, que és el que es cuida d'aquests afers, i ja m'ha dit que la teva demanda no prosperarà mai. Per tant, treu-t'ho del cap, burr@. A més has exaltat la teva pròpia família, els has contat mentides, els has fet promeses, i ara vols que la seva opinió pesi en l'ànim del Tribunal de divorcis. Doncs tampoc: jo, com a responsable de la casa, et declararé alienat(da) i pots ben creure que el metge em farà cas a mi, no a tu: tu no existeixes, ets un simple apèndix meu. Deixa'm, doncs, en pau, que estic atrafegat(da) llegint un magnífic llibre que es titula ¡Gibraltar español!. Aquesta me la pagaràs, ja ho crec que sí.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia