3a DIVISIÓ

Les suors de Prades s'acaben

El Reus torna avui a la capital del Baix Camp després de sis dies a la vila vermella

L'equip roig-i-negre s'ha centrat en la feina física i tàctica i demà tindrà el primer amistós

Ja és gairebé una tradició que el Reus faci la seva estada de pretemporada a Prades. Enguany, com no podia ser d'altra manera, el conjunt roig-i-negre no ha faltat a la cita amb la vila vermella, on des de diumenge treballa de valent l'aspecte físic i tàctic, lluny de la calor sufocant de la capital del Baix Camp. Les agradables suors de Prades, però, arriben a la fi, ja que el conjunt roig-i-negre torna avui a Reus per continuar preparant la temporada a prop de casa. Demà mateix té programat el primer amistós al camp del Torreforta contra el seu exfilial, el Morell. Serà la primera cita per començar a veure l'evolució de l'equip entrenat per Santi Castillejo, que aquest curs debutarà com a entrenador. En aquestes primeres sessions, el que és el màxim golejador de la història de segona B, ja ha deixat una primera mostra de quins són els seus mètodes. El seu perfeccionisme és un dels valors que ràpidament han detectat alguns dels seus pupils. En relació amb la temporada passada, l'equip ha deixat de banda les triples sessions en aquesta estada a Prades –ha eliminat la primera de bon matí–, passant a exercitar-se en dobles sessions –a dos quarts d'onze del matí, més física i amb un major protagonisme del preparador físic, Miquel Aguza, i a les sis de la tarda, més tàctica–. Mentrestant, ja sigui per matar l'estona o per intentar pal·liar les pallisses físiques, els jugadors poden optar per remullar-se a la piscina, per fer unes partides de tennis de taula o per descansar a les seves habitacions. I és que els més joves, no acostumats a l'alt ritme de treball d'aquests dies, estan notant molt el desgast. Ahir, amb l'objectiu de trencar la rutina en l'últim dia complet a Prades, el cos tècnic va decidir organitzar una partida de guerra de pintura.

Aniceto Galván és el nou secretari tècnic

X.S.

L'exjugador del Reus i actual observador del futbol de base del Barça a la demarcació, Aniceto Galván, és el nou secretari tècnic del Reus. Galván, nascut a Tarragona fa 51 anys, substitueix en el càrrec Sergi Parés, que va dimitir juntament amb Xavier Llastarri i tota la junta directiva. La intenció del nou secretari tècnic roig-i-negre és combinar aquesta nova feina amb la que ha fet els últims 15 anys en el futbol de base blaugrana. Avui serà presentat i començarà a treballar per reforçar l'equip amb un pivot i algun home de banda esquerra.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.