Pascual: «No hem merescut guanyar»

Lorenzo Rueda: «No hem perdut pels àrbitres, hem errat situacions que no podíem fallar»
Xavi Pascual: «Espero que això hagi estat només un partit horrorós, que sigui l'únic»

L'honestedat no és un concepte aliè en l'elit de l'esport. Ahir, després del final vibrant del derbi, els dos tècnics no van voler desmerèixer el rival ni eludir a l'arbitratge per justificar ni per justificar-se.

«No és per treure mèrits al Granollers, però avui no estàvem en el partit», explica Xavi Pascual, tècnic blaugrana, tan sincer com acostuma a ser. «No hem estat a l'altura del partit, no ho hem estat perquè ens ha faltat tensió, i la tensió s'ha de mantenir en tots els partits, perquè quan la necessitem en altres partits no la tindrem», raona un preparador gens satisfet amb el joc del seu equip: «No estic content ni amb el joc ni amb la forma amb què hem encarat el partit, espero que això només sigui un partit horrorós.»

Per part dels vallesans, Lorenzo Rueda no va voler parlar dels àrbitres. «És una feina prou complicada i no seré jo qui la posi en dubte», diu. «És clar que tot influeix, però els partits els guanyen i els perdent els equips», remarca el tècnic del Granollers, orgullós de la línia ascendent mostrada per la plantilla. «Hem errat situacions parlades en què no ens havíem d'equivocar», reflexiona, sincer i honest. Dels instants finals, veu «menys clara» la falta d'atac sobre Antonio García que el penal sobre Nagy, però es ratifica: «No em puc queixar dels àrbitres, els partits es decideixen en detalls i nosaltres no hem pogut definir els que hem tingut.»

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.