Més esport

Pel reconeixement oficial de la Federació Catalana de Rugbi

Sports Catalunya i el Casal Jaume I organitzen un acte a Perpinyà sobre la història del rugbi a Catalunya i el camí cap al seu reconeixement internacional

Aquest divendres 20 de maig tindrà lloc a Perpinyà, al Casal Jaume I, una conferència “al voltant del rugbi català, la seva història i el camí cap al seu reconeixement internacional”. La conferència serà a càrrec de l'expresident de la Federació Catalana de Rugbi (FCR) Xavier-Albert Canal. Canal va ser el que va començar el procés de reconeixement oficial de la FCR a la Federació Internacional de Rugbi Amateur, adduint la condició de membre fundador de la FIRA per part de la FCR l'any 1934. Canal explicarà, en la conferència de Perpinyà, “com està actualment el procés judicial a París entre la FCR i la FIRA i també el grau de col·laboració del rugbi nord-català en tot aquest procés”.

L'acte està organitzat per Sports Catalunya, delegació de la Plataforma pro Seleccions Esportives Catalanes a la Catalunya del Nord, i hi col·labora el Casal Jaume I de Perpinyà.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.