Comunicació

AUDIÈNCIES

David García guanya el ‘Top Chef' més vist

Amb 26 anys és cap de cuina i propietari del restaurant Grup To +, i, des de dimecres a la nit, és el guanyador de la segona edició de Top Chef, d'Antena 3. David García Cantero, de Palà de Torroella (Bages), es va imposar en la final catalana a Marc Joli, del restaurant Cal Músic Taverna de Figueres. La final va batre rècords d'audiència a Catalunya i va ser l'espai més vist: 577.000 espectadors (24,8%).

REDACCIÓ

campanades DE tv3

Màbel Martí i Roger de Gràcia acomiadaran l'any

La transmissió de TV3 de les campanades de Cap d'Any es farà, per segon any, des de la Font Màgica de Montjuïc, en companyia de l'Ésser del Mil·lenni de la Fura dels Baus. Els periodistes Roger de Gràcia i Màbel Martí seran els presentadors de les campanades de Cap d'Any de TV3, que enguany es tornen a transmetre des de les fonts de Montjuïc de Barcelona. Aquest serà el punt culminant de l'espectacle que prepara la companyia La Fura dels Baus per donar la benvinguda al 2015, amb un protagonista de 15 metres d'alçària: l'Ésser del Mil·lenni. Roger de Gràcia està a punt d'estrenar No serà fàcil, una sèrie del departament de nous formats. Màbel Martí, que col·labora a Divendres, apareixerà a l'espai Com som, que s'estrenarà al gener.

premis

‘30 minuts', premi Comunicació d'Òmnium

Òmnium Cultural ha atorgat el cinquè premi Òmnium de Comunicació a 30 minuts, de TV3, pels seus “30 anys d'història proposant espais de reflexió locals i internacionals, d'anàlisi crítica de l'actualitat en un mitjà tan exigent com és la televisió”. El reconeixement es lliurarà dilluns durant la 64a Nit de Santa Llúcia-Festa dels Lletres Catalanes, que es farà al Gran Teatre del Liceu de Barcelona. El jurat, format per Tatxo Benet, Saül Gordillo, Rita Marzoa i Sebastià Serrano, ha destacat la trajectòria del programa per la seva voluntat de “contribuir a la formació d'una opinió pública crítica”. En anteriors edicions s'ha premiat Jordi Évole, El món a Rac 1, el Club Súper 3, Vilaweb i el documental Adéu Espanya.

redacció

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia