Les agències de viatges de negocis facturen un 30% menys els vuit primers mesos

Les agències de viatges especialitzades en viatges corporatius han reduït el volum de negoci un 30 per cent entre el gener i l'agost d'aquest any, en comparació amb el mateix període de l'any anterior, malgrat que el conjunt d'operacions realitzades ha baixat entre un 17 i un 20 per cent.

Segons dades del consorci d'agències de viatges corporatives Gebta, les empreses espanyoles han reduït les despeses dels desplaçaments i també han abaixat el preu mitjà dels serveis contractats. Gebta va destacar ahir la baixada dels preus mitjans de l'hostaleria urbana en més d'un 12 per cent i el descens de les reserves de cotxes de lloguer, a causa de la menor disponibilitat de la flota en els últims mesos, ja que les companyies de lloguer de cotxes podrien haver reduït a la meitat la compra de cotxes respecte de l'exercici anterior.

El mercat continua la tendència a la concentració i, segons les dades del primer semestre d'aquest 2009 que ha facilitat el sistema de reserves Amadeus, el nombre de punts de venda ha caigut un 10,7 per cent i es manté la previsió segons la qual el ritme de tancaments es mantindrà fins a final d'aquest any.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.