Indignació per la relativització, per part de Peralta, de la violència política

Les declaracions del delegat del govern, Ricardo Peralta, que va referir-se als últims episodis de violència d'extrema dreta contra el valencianisme com a «part d'una determinada normalitat», han elevat la indignació dins d'aquest segment ideològic.

Des de Valencianisme.com, un dels gestors del qual fou agredit durant la Diada per un grup ultra, Pere Fuset, el seu portaveu, considera que les declaracions de Peralta són «les més greus pronunciades mai fins ara per un màxim responsable de la seguretat al territori valencià». «Generen desemparament sobre els col·lectius i persones víctimes d'esta violència ultra», va subratllar Fuset.

Per la seua banda, el secretari general del Bloc, Enric Morera, ha lamentat enèrgicament les manifestacions de Peralta. «No sabem si és que cal un mort perquè aquest senyor es prenga seriosament el repunt d'accions terroristes i violentes contra regidors elegits democràticament, contra seus de partits polítics i contra militants valencianistes».

La frontera de la seu nacional del Bloc va aparéixer plena de pintades el passat dia 15.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.