Estrenes

Oferta de cinema de l'àrea:

Estrenes a la zona de Barcelona

Entre rosas

«Entre rosas»

2020. França. 95'.
Gènere: Comèdia
Direcció: Pierre Pinaud.
Intèrprets: Catherine Frot, Melan Omerta, Fatsah Bouyahmed, Marie Petiot, Vincent Dedienne.
Argument: Eve creava les roses més famoses de món, però ara està passada de moda, una mica amargada i amb una empresa a la vora de la fallida. Vera, la seva fidel assistent, no pot deixar que el que porta defensant tota la vida desaparegui sense més, i contracta a tres persones que provenen d'un programa d'inserció social per evitar caure en les urpes d'un cobdiciós empresari del sector.
Valoració crítica: [ep] [ep] [eb] [eb]
Halloween Kills

«Halloween Kills»

2021. EUA. 105'.
Gènere: Terror
Direcció: David Gordon Green.
Intèrprets: Jamie Lee Curtis, Judy Greer, Andi Matichak, Will Patton, Thomas Mann.
Argument: Minuts després que Laurie Strode, la seva filla Karen i la seva neta Allyson deixin al despietat assassí emmascarat tancat i cremant-se en un soterrani, Laurie és traslladada a l'hospital amb ferides greus, creient haver acabat per fi amb qui ha convertit tota la seva vida en un infern. Però quan Michael aconsegueix alliberar-se del parany de Laurie, reprèn el seu ritual bany de sang.
Valoració crítica: [ep] [ep] [eb] [eb]
La crónica francesa (Del Liberty, Kansas Evening Sun)

«La crónica francesa (Del Liberty, Kansas Evening Sun)»

2020. Alemanya-Estats Units. 108'.
Gènere: Drama
Direcció: Wes Anderson.
Intèrprets: Timothée Chalamet, Owen Wilson, Léa Seydoux, Adrien Brody, Saoirse Ronan.
Argument: Un grup de periodistes i col·laboradors de la revista The French Dispatch aborda temàtiques relacionades amb la política, les arts o les històries humanes.
Valoració crítica: [ep] [ep] [eb] [eb]
Quién lo impide

«Quién lo impide»

2021. Espanya. 220'.
Gènere: Documental
Direcció: Jonás Trueba.
Argument: Un grup de joves adolescents es mostren tal com són però com poques vegades els veiem o ens deixen veure'ls: aprofitant la càmera de cinema per mostrar el millor de si mateixos i retornar-nos la confiança en el futur; des de la fragilitat i l'emoció, amb humor, intel·ligència, conviccions i idees.
Valoració crítica: [ep] [ep] [ep] [eb]
Ron dona error

«Ron dona error»

2021. EUA. 107'.
Gènere: Animació
Direcció: Sarah Smith, Jean-Philippe Vine.
Argument: Barney és un estudiant de secundària poc popular i Ron seu nou dispositiu errant i parlant, connectat de forma digital, que se suposa que ha de ser el seu millor amic llest per a funcionar. Els errors molt divertits de Ron, amb el teló de fons de l'era de les xarxes socials, els embarcaran en un viatge ple d'aventures en el qual el noi i el robot experimentaran el complex i meravellós que pot arribar a ser una veritable amistat.
Valoració crítica: [ep] [ep] [eb] [eb]
Salvar el árbol

«Salvar el árbol»

2021. Espanya-Brasil-Mèxic. 74'.
Gènere: Animació
Direcció: Iker Álvarez, Haizea Pastor.
Argument: Dos mons oposats, dues realitats paral·leles viuen en contradicció. D'una banda, el món colorit dels follets: el parc. Un lloc ple de plantes i arbres; un espai ple de diversitat i de diversió on la vida brolla. El parc és el món de Mithy, Liz, Hur i la resta de follets. Més enllà es troba la ciutat. Presa pels humans, la ciutat és un espai gris, contaminat i plena de tecnologia. Helene viu a la ciutat.
Valoració crítica: [ep] [eb] [eb] [eb]
Supernova

«Supernova»

2020. Regne Unit. 90'.
Gènere: Drama
Direcció: Alex Macqueen.
Intèrprets: Colin Firth, Stanley Tucci, Pippa Haywood.
Argument: Història d'amor d'una parella que decideix convertir el final de la vida en una celebració de l'amistat, l'amor i la felicitat que han pogut compartir junts. La parella decideix emprendre un viatge per carretera per tornar a veure els amics i familiars i visitar aquells llocs que van recórrer en el passat.
Valoració crítica: [ep] [ep] [eb] [eb]