Comunicació

l’illa de robinson

d’el punt avui televisió

’L’illa’ ensenya la Casa de la República

Xevi Xirgo explica la visita que va fer el Punt Avui Televisió a Waterloo

Afra Blanco, Gina Driéguez, Pere Bosch, Montse Castellà i Ferran Espada analitzen l’actualitat a la taula d’avui

  • VÍDEO: Primera part de ’L’illa’ d'aquest dilluns.. EPA TV
  • VÍDEO: Segona part de ’L’illa’ d'aquest dilluns.. EPA TV

El director d’El Punt Avui, Xevi Xirgo, ha estat avui a la taula vermella de L’illa de Robinson per explicar el procés d’entrevistar al president Carles Puigdemont i als consellers a l’exili belga des de la Casa de la República, a Waterloo. Per això, el programa ha ensenyat imatges inèdites de la zona de treball de la residència de la seu del govern català a l’exili, amb Carles Puigdemont al capdavant.

La taula d’avui de L’illa ha comentat l’òrgan republicà que s’està construint a Waterloo. A la taula hi ha participat també Afra Blanco, Gina Driéguez, Pere Bosch, Montse Castellà i Ferran Espada.

A partir de la segona part del programa s’ha analitzat el procés per a la investidura. Alhora, també s’ha valorat la manifestació d’ahir de l’ANC, per reclamar la constitució d’un govern al més aviat possible.

El programa també ha fugit de l’estricta actualitat política. El periodista Pere Bosch, present a la taula, ha explicat el naixement d’un nou mitjà de comunicació: La República. Bosch, en serà el subdirector.

Per acabar el programa, Montse Castellà, ha explicat el procés de microfinançament en línia que està duent a terme per a finançar el seu nou treball musical. Castellà ha tancat el programa amb una interpretació.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia