Comunicació

TV3 defensa al Tribunal General de la UE el “caràcter distintiu” de la seva marca

La CCMA s’oposa al registre de la marca francesa “LaTV3D” perquè considera que pot generar confusió

TV3 ha defensat aquest dijous al Tribunal General de la Unió Europea el “caràcter distintiu” de la seva marca. La Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals ha portat l’Oficina de Propietat Intel·lectual de la UE (EUIPO) als tribunals europeus per rebutjar el seu recurs contra el registre de la marca francesa “LaTV3D” per realitzar serveis de telecomunicacions, educació, entreteniment i esports, edició i elaboració d’informes, traducció i interpretació. En la vista oral del cas celebrada aquest matí a Luxemburg, la cadena ha al·legat que aquest nom pot generar “confusió” amb el seu i ha exigit al tribunal que anul·li el registre en contra del criteri de l’EUIPO.

Per la seva banda, l’oficina europea ha mantingut el seu criteri remarcant que la marca TV3 té un “caràcter distintiu dèbil” en aquests serveis. “No hi ha evidència que hagi adquirit un caràcter distintiu fort a través de la familiaritat del públic rellevant”, constata l’EUIPO al seu escrit d’al·legacions.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia