Comunicació

Rac1 aposta de nou per Basté, Clapés i Om

Jordi Basté, Toni Clapés, Albert Om i Agnès Marquès seran els protagonistes de la temporada 2020-2021 de l’emissora Rac1, que es va presentar a l’hospital Clínic de Barcelona, divendres passat, en agraïment al personal sanitari per la gestió de la Covid-19. Tots ells van coincidir a destacar la incertesa del moment que vivim i van manifestar que volen acompanyar els oients en aquesta tardor, que preveuen moguda. Els responsables de l’emissora van anunciar que incorporaran Aleix Parisé al capdavant del programa esportiu Tu diràs.

Jordi Basté dona el tret de sortida a la programació, avui, amb una nova edició d’El món a Rac1, que tindrà novetats “que s’aniran descobrint”, com ara una píndola nova a les 8 h, tertulians “que sorprendran” i algun retorn, va suggerir. El periodista ha lamentat que tot seguirà sent “més complicat” amb les distàncies i el teletreball per la covid-19, però sobretot ha reivindicat que “la ràdio sempre hi és”.A la tarda, Toni Clapés liderarà Versió Rac1, amb una hora més de programa, ja que començarà a les 15 h. Desitja que aquesta sigui “una temporada més normal” que la passada, en què va estar de baixa per càncer. A partir de les 19 h, la programació acollirà Islàndia, amb Albert Om i Maria Xinxó. “Intentarem dur els oients a altres llocs”, va dir Om. A les 20.30 h, Agnès Marquès i el No ho sé tornaran a la graella en la que serà la seva quarta temporada.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia