Comunicació

Connectant la gent

Mònica Terribas i Jordi Basté animen cent persones a compartir vivències en el nou programa de TV3 ‘Nexes’

TV3 estrenarà dimecres vinent, 17 de febrer, el programa Nexes, un nou format codirigit i presentat per Mònica Terribas i Jordi Basté en què animaran cent persones a compartir les seves vivències i a respondre preguntes que tots ens hem fet alguna vegada i no ens hem atrevit a respondre en públic. Terribas i Basté miraran de descobrir allò que ens “connecta” a partir del testimoni dels “valents” que setmanalment s’animin a participar en aquest talk-show de 90 minuts de durada.

El programa s’emetrà els dimecres des d’un gran plató situat a la Fira de Barcelona, seguint un estricte protocol de prevenció anti-Covid. Terribas i Basté aniran dirigint i col·locant el centenar de convidats sobre un gran rusc, que és la base del plató, en funció de preguntes que aniran responent. En alguns casos, els presentadors s’acostaran als participants que vulguin explicar i aprofundir més les seves respostes.

Les preguntes se centraran sempre en un tema d’interès social i giraran al voltant de verbs com compartir, estimar, sentir, odiar, canviar... “Els verbs i com els acabem declinant a la vida són el motor del programa”, va exposar ahir Mònica Terribas durant la presentació del programa, que va estrenar tots els protocols sanitaris anti-Covid –testos d’antígens, control de CO2, numeració dels assistents...– que permetran als participants i als mateixos presentadors de no dur mascareta.

Reconnectar la societat

El programa es realitzarà el mateix dia de l’emissió, en fals directe, “mentre estigui vigent el toc de queda”, i en directe quan es pugui fer, va avançar Jordi Basté. Mònica Terribas va subratllar que el programa té com a objectiu “reconnectar la societat” i “vincular-la” amb l’exercici de compartir coses molt personals, de la vida privada, de la feina, “de la col·lectivitat”. Els responsables del programa consideren que explicar-nos a nosaltres mateixos què fem i el que compartim genera vincles i ens identifica com a persones.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia