Comunicació

Referent matinal

El programa matinal de Ràdio Flaixbac, El matí i la mare que el va parir, en la categoria de ràdio, és un dels Premis Nacionals de Comunicació que el jurat va fer públics ahir. En l'apartat de televisió, el guardonat ha estat el Club Súper3, de TVC, i el diari Nació Digital en la categoria de mitjans d'arrel digital. Per la seva banda, BTV ha estat premiada com a mitjà de proximitat, i el periodista Carles Capdevila, en categoria de premsa. El publicista Oriol Villar, creador de les campanyes Mediterràniament, ho ha estat en l'apartat de publicitat. També s'ha reconegut a títol pòstum Leopoldo Rodés, fundador de Mediaplanning, president d'Havas Media i de la Fundació Macba. Els premis es lliuraran el 14 de novembre en un acte presidit pel president de la Generalitat, Carles Puigdemont.

En l'acta del jurat, es destaca de Capdevila “el gran sentit de l'ètica i de la dignitat”; del Club Super3, arran dels seus 25 anys, es posa en relleu que ha estat “una història d'èxit sense gaires precedents a les teles públiques i privades d'Europa”. El matí i la mare que el va parir s'assenyala com el “programa despertador i d'entreteniment amb la trajectòria més llarga del panorama radiofònic en català” després de 16 anys d'emissions i també per haver esdevingut “un dels referents de l'emissora de radiofórmula que ha assolit el lideratge nacional absolut del seu sector”. De Nació Digital, a la xarxa d'ençà del 1996, se'n destaca el seu “creixement ininterrompudament”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia