zàping

La vida quotidiana de la gent corrent

Medium és una sèrie interessant no pas perquè Alison Dubois, el personatge interpretat per Patricia Arquette, sigui una vident amb la capacitat de parlar amb els morts i d'ajudar la policia i la fiscalia a resoldre crims. Hi ha una subhistòria que basteix la trama principal de la sèrie. Aquesta és la gran aportació de Medium. Per endevins ja hi ha la noia bruixa, guapa i sofisticada i sense els problemes dels comuns d'Entre fantasmas, una sèrie de trama plana, simple i molt juvenil, que també emet Cuatro.

Medium és la història de gent corrent: una família amb tres filles. Un dia ell es queda sense feina i es desespera, i un altre dia ella també té un daltabaix laboral. Les nenes pateixen els maldecaps propis de la mainada petita i adolescent. A la feina de cada membre d'aquest matrimoni hi ha trepes i gent molt malparida i incompetent. En la trama principal hi ha una subtrama interessant que volta la corrupció, les punyalades i les martingales de la política, de la justícia i de la policia.

Quatre coses ben explicades de la vida quotidiana de la gent corrent. Sobrenatural!



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.