Comunicació

El CAC creu que l’editorial de Terribas sobre les detencions dels CDR contenia “elements valoratius de caràcter personal”

L’ens insta la CCMA a “delimitar” les “opinions personals” de les valoracions professionals

El Consell de l’Audiovisual de Catalunya (CAC) considera que l’editorial (‘La portada’) d’El Matí de Catalunya Ràdio del 24 de setembre oferia “elements valoratius de caràcter personal”. Aquesta és la resposta a les “queixes” què havia provocat l’emissió d’aquell dia i la del 16 de setembre, en la qual, contràriament, no aprecia “formulació d’opinió”.

L’ens informa aquest divendres de l’acord –pres per unanimitat– on observa que aquella editorial de Mònica Terribas dedicada a les detencions de joves vinculats als CDR va contenir elements de valoració personal. Al respecte, “reitera” a la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) “la importància de cenyir-se escrupolosament” a les previsions del Llibre d’estil i de “delimitar clarament” les interpretacions o valoracions professionals de les opinions personals.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia