Comunicació

El Col·legi de Periodistes aprova vendre un dels seus immobles per evitar la fallida

L’entitat preveu sumar aquest any un deute d’un milió d’euros

L’entitat manté reunions amb les administracions per trobar vies de finançament alternatives als ingressos dels quioscos que té en concessió

L’Assemblea General Extraordinària del Col·legi de Periodistes celebrada aquest dilluns ha aprovat per unanimitat la venda d’un dels immobles que l’entitat té a l’edifici de la seu central de Rambla Catalunya i que no acull activitat col·legiada.

Aquesta és la primera mesura que pren per eixugar el gairebé mig milió d’euros de deute que preveu sumar aquest any. La pèrdua d’ingressos dels quioscos que té en concessió al centre de Barcelona, i que representen la seva principal font de finançament, ha afectat greument la situació del Col·legi, segons ha explicat a l’ACN el seu degà, Joan Maria Morros.

L’entitat manté reunions amb les administracions per trobar vies de finançament alternatives als quioscos, molt dependents del turisme.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia