Comunicació

Una torre de vidre a la ràdio

Catalunya Ràdio estrenarà en podcast una sèrie de ficció de Sánchez Piñol

‘La tarda de Catalunya Ràdio’ serà presentada per Òscar Fernández i Elisenda Carod

L’escriptor Albert Sánchez Piñol s’estrenarà en el món del podcast amb una producció que segueix els patrons d’El segrest, reconstrucció del captiveri de Maria Àngels Feliu dirigida per Carles Porta. La torre de vidre, que és com s’anomena el podcast de l’autor de Victus, és la primera sèrie de ficció en àudio immersiu de Catalunya Ràdio i s’estrenarà a l’octubre. La història, original de Sánchez Piñol, està dirigida per Santi Faro i s’ubica en una Barcelona postapocalíptica. Pere Arquillué, Nausicaa Bonnín, Lluís Marco, Pep Anton Muñoz i Artur Busquets són els actors i l’actriu que la interpreten. “Trencarà amb la idea que aquestes sèries són només televisives”, va prometre, ahir, Saül Gordillo, director de Catalunya Ràdio, en la presentació de la nova temporada de la ràdio pública catalana. “És un petit pas per a la ràdio, però un gran pas per a la comunitat radiofònica”, hi va afegir, per la seva banda, Sánchez Piñol.

Catalunya Ràdio, per a la temporada 2021/22, renova sis hores de la graella diària. El canvi més rellevant és en la franja de tarda amb el programa La tarda de Catalunya Ràdio, que presenta i dirigeix el tàndem format per Òscar Fernández i Elisenda Carod. Una altra novetat és el fitxatge de Quim Morales (acompanyat de Charlie Pee i Joel Díaz) per a l’última hora d’El matí de Catalunya Ràdio, que tornarà a presentar la periodista Laura Rosel i que tindrà Santi Vila, Joan Tardà i Mireia Boya com a nous tertulians. En el programa de Rosel, també s’hi sentiran veus com ara les del director general del grup Mediapro, Jaume Roures; la filòloga i periodista Marina Llansana, i els periodistes Xavi Coral, Xavier Graset, Antoni Bassas i Núria Cadenas. L’informatiu del migdia estarà en mans de la periodista Gemma Bonet i, en la part esportiva, Marta Carreras.

La graella continuarà disposant de programes com ara El búnquer, Adolescents XL i Crims, espais que tenen mig milió de reproduccions mensuals a través de plataformes com ara YouTube i Spotify. També es mantenen El suplement, amb Roger Escapa; Popap, amb Mariola Dinarès; Catalunya nit, amb Kilian Sebrià; Catalunya migdia-cap de setmana, amb Neus Bonet i Maria Guixà, i, en la part esportiva, Tot costa, Tot gira, La TDT i El club de mitjanit.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia