Comunicació

Ramiro Oliveros, actor dels anys daurats de TVE

Mor als 82 anys un dels intèrprets de ‘La saga de los Rius’ i vidu de Concha Márquez Piquer

El vidu de la coneguda Concha Márquez Piquer, Ramiro Oliveros (Pozuelo de Alarcón, 1941), va morir dijous als 82 anys després d’una llarga malaltia. Va ser conegut sobretot per sèries de TVE com La saga de los Rius, centrada en una nissaga de burgesos catalans, i Los gozos y las sombras, de Gonzalo Torrente Ballester. També va participar en programes populars com Estudio 1, Hora once i Teatro de siempre. En el cinema se’l va veure a La leyenda del alcalde de Zalamea, Esposa y amante i Memorias de Leticia Valle, entre d’altres.

Més enllà del cinema i la televisió, Oliveros va ser una estrella del teatre dels anys setanta. Va començar estudiant medicina, però va decidir provar fortuna en les arts escèniques amb estudis a Londres. També va fer gires a Alemanya i França amb un grup de teatre. En el seu retorn a Espanya va ser una de les cares més conegudes de TVE. La coneguda cantant valenciana Concha Márquez Piquer va ser la seva tercera i última dona. Van estar casats durant 40 anys, temps en què va ser el seu mànager.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia