Comunicació

La mirada

Jimmy

Sempre té a punt la rèplica enginyosa i el doble sentit

Sempre m'ha caigut simpàtic Jimmy Jiménez-Arnau, aquest bufó malcarat que un dia va casar-se amb una néta d'El Caudillo i fa molts anys que és assotat pel seu propi passat, pel record d'una gent que li va embrutar la vida. Jimmy és un barrut, un individu lliure que transmet la permanent sensació que res no li importa gran cosa. Ha tingut sonades polèmiques: el van enxampar amb cocaïna a sobre, Pipi Estrada li va clavar una pallissa i Norma Duval li va tirar una sabata durant un programa de ràdio en directe. Ha estat escriptor, periodista i marxant d'art. Un bala perduda, un truhán i un senyor. Sempre té a punt la rèplica enginyosa, el doble sentit i la connotació sexual perpètua és la seva forma d'entendre la vida.

La seva participació a La Caja Deluxe prometia d'allò més i no va decebre les expectatives. Una vegada més va deixar la seva família a l'alçada del betum: no suportava els seus pares i viu distanciat dels seus germans, als qui no dubta a titllar de psicòtics, alcohòlics i desviats. Va explicar anècdotes d'allò més galdoses sobre traïcions, hipocresies i misèries familiars. Ell, és clar, quedava com el bo de la pel·lícula i caldria conèixer què opinen els altres d'ell. Va arribar el torn també dels Franco. De la seva ex, Merry Martínez-Bordiú, va tornar a explicar que no es rentava gaire i vam detectar un fil de recança quan es va referir al distanciament de la seva filla Leticia. De ben segur que la maquinària de Sálvame fa mesos que dissenya el retrobament de tots dos. Serà complicat, però tant de bo ho aconsegueixin.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.