Comunicació

La mirada

Marujita i el ‘boli' volador

Una senyora de 80 anys orinant sense cap intimitat

Hi ha altres mons, però viuen al nostre. És estrany el dia que no recordo la mítica cita de Paul Éluard. I el cosmos televisiu és fèrtil en instants que em fan evocar-la. Aquesta setmana, dues perles –per etiquetar-les d'alguna manera– que no es poden perdre.

La primera es va esdevenir a Sálvame i la protagonista va ser Marujita Díaz, antany mite de la copla i a qui devem la creació de Dinio, fornicador cubà de cèlebre trajectòria intel·lectual. Doncs bé, sense encomanar-se a ningú i en ple directe, Marujita va aixecar-se per anar al lavabo i es va organitzar un sidral de campionat. Kiko Hernández va voler acompanyar-la i una càmera els va seguir per donar fe d'un instant tan rellevant: una senyora de 80 anys recent complerts orinant sense cap intimitat. El comentari de qualitat el va posar Carlos Pumares –posem-nos drets– que al tornar al plató va deixar anar: “Marujita, ens has enganyat! No t'ha donat temps de pixar!”.

L'altra perla és menys festiva. Va passar en el programa de Veo7 La vuelta al mundo. S'hi debatia sobre el tema de la setmana, la virtual designació de Pérez Rubalcaba com a candidat del PSOE a les generals. El presentador, Carlos Cuesta, molest perquè un tertulià l'interrompia, li va tirar un bolígraf. Caram, quin mètode de moderació tan depurat i efectiu. Per qui no ho sàpiga, Veo7 és l'emissora televisiva d'El Mundo, o sigui que ara la sang els bull amb la perspectiva que el PP pugui guanyar les eleccions de l'any que ve. Així s'explica que volin els bolígrafs.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.