Comunicació

La mirada

Vasile ‘dixit'

Els taurons se't poden menjar i ningú no és imprescindible

Caram, Paolo Vasile no es mossega la llengua. Dimecres va donar compte dels resultats del seu grup a l'Estat (o sigui, de Tele 5 i Cuatro) i va parlar de l'estratègia a curt (els mesos d'estiu) i mitjà termini (la temporada vinent). Dues de les novetats més rellevants per al futur és la desaparició dels programes Tonterías las justas i El hormiguero. Sobre Florentino Fernández, Vasile va dir que “es pensa que és el rei del mambo” i que calia prescindir del programa perquè les audiències eren baixes, fins i tot després de la desaparició de Sé lo que hicisteis, el gran competidor de La Sexta. Sobre Pablo Motos, va explicar que hauria estat fantàstic retenir-lo a Cuatro, però que això era insostenible perquè demanava una quantitat “indecent” de diners per continuar al capdavant d'El hormiguero. D'això se'n diu parlar clar, senyor Vasile. Escoltant-lo, queda clar que aquest home no s'està de res; si cal esbombar converses i negociacions suposadament privades, doncs es fa. No se m'acudeix un exemple més clar de la lògica que impera avui dia a la xarxa comunicativa mundial. Els taurons se't poden menjar, i ningú no és imprescindible.

Un altre cas: Andreu Buenafuente va tancar ahir a la nit el seu programa de La Sexta, però avisa que tornarà un cop hagi passat un temps de descans i reflexió. M'arriba de fonts fiables que va presentar a l'emissora una proposta de nou programa, però que l'assumpte no va fructificar. I això que ell, o millor dit la seva productora El Terrat, és copropietària de La Sexta. Perquè es facin una idea de com estan les coses...



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.