Comunicació

La mirada

La panxa

Deliciosa, l'entrevista a Carmen Mateu de Suqué

A Els matins de dimarts, Pilar Rahola i Joan Julibert conversaven sobre empresaris i sindicats, sobre la tendència a estigmatitzar els primers i a glorificar els segons. De sobte i sense venir a tomb de res, Rahola va posar sobre la taula les famoses fotos que circulen de Joan Laporta a bord d'un iot, sense camisa, fumant un puro i servint-se una copa de xampany. “Que lleig està, què li ha passat, a aquest xicot? Si era moníssim”, “Sembla un militant de les FAES vingut a menys”, “Aquesta imatge innecessària de prepotència, amb gomina al cabell, el xampany francès, el puro a la boca, només li falta la noia Martini al costat i les ulleres de sol. Què t'ha passat Jan?”. Home, em sembla que no cal fer massa comentaris, oi? Només un: no sabia que estar de vacances, sense camisa, fumant un puro i bevent xampany fos quelcom que cal fiscalitzar. Si algú m'ho pot explicar, li ho agrairé. Una última cosa. Acabat el parlament de Rahola, Josep Cuní va postil·lar: “No era d'això del que volies parlar, oi? T'ho has fet venir bé per parlar-ne”. Doncs això.

Per cert, i encara sobre el mateix programa, em va semblar deliciosa l'entrevista del dia 12 passat a Carmen Mateu de Suqué amb motiu de l'inici del festival Castell de Peralada, del qual és la impulsora i presidenta. Mateu no dóna mai entrevistes a la televisió, però va voler fer una excepció coincidint amb el 25è aniversari del festival. El millor instant va ser quan Josep Cuní li va preguntar: “Vostè es considera una pija?”. I Carmen Mateu de Suqué va respondre: “Pija? Ui, no! Qué horror!”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.