Comunicació

El zàping

A la seva manera

Pàmies, sobre el comiat de Cuní: “Això és un festival del sexe oral”

Catalunya no va plorar, però sí la Rahola; la llàgrima li va caure i no va poder continuar dient-li floretes, i va reblar-ho tot amb una mirada i una frase de groupie: “Josep Cuní, ets el puto amo, tio”. Més continguda va ser Helena Garcia Melero, que el plor li va arrancar quan Cuní va acabar el seu speech –meditat, escrit i llegit pel telepromter–, que va durar tres minuts i escaig, tot i que el comiat es va flairar al llarg de tot el programa. Artur Mas també li va dir unes paraules –“és un honor poder ser el darrer convidat”– i fins i tot Laia Ferrer es va afegir a aquest final de vuitena temporada d'Els matins que era com L'hora dels adéus –és tanca una etapa per més que el programa continuï–. Tothom qui passava pel plató feia una lloança: Joan Julibert va definir-se com el “fill” del matrimoni Rahola-Cuní alhora que parlava de mestratge i de llegat. Pàmies, sempre lúcid, ho va resumir amb un: “Això és un festival del sexe oral”. I l'homenatjat? Va aguantar el tipus i les emocions; se li veien els ulls humitejats quan Garcia Melero li va entregar una rosa. Ell n'hi va regalar una el primer Sant Jordi que estrenaven plegats, i ahir ella la hi va tornar. Que bonic que és quan es tanca el cercle!

La nova aventura de Cuní es diu 8TV; ni ho va mencionar, lògicament, no era adient. En canvi, sí tocava agrair la confiança a les direccions de TV3 i els més importants: els espectadors. I com que en el fons Cuní és el Sinatra de la comunicació –el cap d'any del 2006 va imitar el crooner i els de Polònia ja el van acomiadar a la seva manera –, la sintonia que acompanyava l'adéu havia de ser My way.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.