Comunicació

La mirada

Rockefeller ha tornat

Els dos amics, Moreno i Pantoja, són els fitxatges estel·lars de Tele 5

Ja vam comentar fa unes setmanes que un dels fitxatges de Tele 5 per a aquesta temporada és José Luis Moreno. El pare de la ventrilòquia moderna formarà part del jurat de Tú sí que vales i de moment ja ha aparegut a Vuélveme loca i La noria, on dissabte li van fer una de les entrevistes més inintel·ligibles que es recorden. Digueu-me ingenu, però jo esperava veure'l a ell sol explicant només batalletes i valorant els concursants del precari concurs de talents de l'emissora. I no! Ha exhumat un dels seus fills predilectes: el gran Rockefeller ha tornat! Ja saben, aquell corb malcarat i llengut que tanta glòria li va donar en aquelles llunyanes nits de Risas y estrellas i Noche de fiesta. S'ha de veure si del fons del bagul recuperarà també Macario i Monchito, les seves dues altres criatures de drap. I encara més. Per què no truca a Mari Carmen y sus Muñecos i els incrusta també en algun programa de Tele 5? Ara podrà fer i desfer com li doni la gana. Seria tota una troballa retrobar Doña Rogelia, no creuen?

De l'entrevista a La noria no sé gaire bé què destacar. Jordi González li preguntava una cosa i ell en responia una altra. Li van preguntar sobre el famós assalt a casa seva, les llegendes urbanes que circulen sobre ell, la seva carrera, la nova etapa que ara enceta... I res ens va quedar clar. Només una cosa: que és moooooolt amic d'Isabel Pantoja i que totes les crítiques que li han fet són injustes. Vaja quina casualitat. Els dos amics, Moreno i Pantoja, són els dos fitxatges estel·lars de la temporada.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.