Comunicació

La mirada

Miscel·lània

No es pot ser més previsible que el canal Intereconomía

És necessari que el matrimoni Flaquer de La Riera es passi la vida endrapant sense parar, ja sigui esmorzant, dinant, berenant o sopant? Es pot notar més que les baralles entre Bárbara Rey i la mare d'Aída Nízar a Acorralados estan induïdes, planificades i provocades des de fora? Cada dia m'agraden més les entrevistes de Carles Flavià al Jo què sé?, de Barcelona TV. Hi ha algun programa que posi més nerviós que Supernanny, amb aquells nens insuportables i aquells pares que semblen deficients mentals? No es pot ser més previsible que Intereconomía: la fi de les corrides de toros a Catalunya va suposar un informatiu del migdia ple de connotacions negatives, desqualificacions al nacionalisme català i sal gruixuda de la pell de brau.

M'agraden els anuncis del desengreixant KH7 dirigits per Bigas Luna. Són aquells en què un noi i una noia s'ensucren sobre el marbre de la cuina i la vitroceràmica. Això sí, ja he escoltat els pesats de torn dient que és un anunci sexista, amb un contingut sexual gratuït i bla, bla, bla... No em va agradar gaire l'entrevista que la setmana passada van fer a Josep Cusí a Els matins. No trobo que fossin gaire divertides les festives anècdotes de Cusí quan era amic i col·laborador de Francisco Franco. Per una vegada, i sense que serveixi de precedent, estic a favor del matrimoni Aznar, que ha guanyat un judici contra Tele 5 perquè Aquí hay tomate va afirmar que se separarien per culpa d'una relació extramatrimonial. Estaria bé que ens anéssim assabentant que atemptar contra la intimitat de la gent es paga.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.