El futur canal «Vallès Visió» inicia amb èxit les seves emissions en proves

El Mercat de l'Audiovisual de Catalunya, celebrat el passat 27 de maig a la ciutat de Granollers, va servir perquè el Consorci Teledigital Mollet iniciés l'emissió en proves del seu canal de TDT, Vallès Visió.

La valoració per part de l'organisme de les primeres emissions en proves és molt positiva, ja que s'ha pogut comprovar que el senyal del futur canal arriba a totes les poblacions del Vallès Oriental i, sobretot, als municipis del Consorci, que són Mollet del Vallès, Parets del Vallès, Montornès del Vallès, La Llagosta, Montmeló, Sant Fost de Campsentelles, Martorelles, Vilanova del Vallès i Vallromanes.

L'emissió en proves de Vallès Visió és un primer contacte amb el públic abans de l'engegada definitiva, prevista per a l'1 d'abril del 2010, on el nou canal públic en format digital emetrà de forma regular. Fins el 15 de juny, els ciutadans encara poden veure en el número 40 de la Televisió Digital Terrestre els continguts promocionals de l'oferta televisiva dels quatre operadors de la TDT del Vallès Oriental.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.