Comunicació

La mirada

Pobre Froilán

Xafarders de tota condició hi estan sucant tot el pa que poden i més

Ja tenen els programes de xafarderies prou carnassa reial sobre la fusta de la carnisseria i només falta que ara aparegui aquesta impressionant notícia segons la qual el nét gran del rei –conegut amb l'incomprensible nom de Froilán– s'ha engegat un tret al peu. Sembla que el nen estava jugant amb una escopeta del seu pare, Jaime de Marichalar, quan accidentalment l'arma el va ferir. Home, no en volia saber d'altra! Xafarders de tota condició hi estan sucant tot el pa que poden i més. Pans de pagès sencers hi estan sucant! I fan santament, és clar.

A Tele 5 estan excitadíssims com mai. Sálvame en va pleníssim. M'agradarà saber quina una s'empesquen ara. Fa unes setmanes van fer aquell vergonyós Materia reservada on s'assenyalava que el bo de la pel·lícula, per molt excèntric que ens hagi semblat, sempre ha sigut Jaime de Marichalar i que Iñaki Urdangarin, tan alabat als altars durant tants anys, no ha sigut altra cosa que un aprofitat i un penques. Però com que aquests ara diuen una cosa i l'endemà poden afirmar la contrària, no crec que triguin a fer un altre informe especial dels seus i reclutaran el gran Jaime Peñafiel perquè ens doni una de les seves fascinants exclusives. Ja em sembla que el sento: “Ja ho deia jo des de feia temps que aquest noi no hi és tot. Com a mínim l'Iñaki vetlla pels interessos de la seva família perquè mai hagin de patir pel seu compte corrent. En canvi, aquest Marichalar, mira que sortir a matar perdius amb el seu fill. Qui juga amb foc...”



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.