Comunicació

‘Temporada Alta', nou espai de TV Girona

Dins de la seva aposta per la producció pròpia i de proximitat, Televisió de Girona estrena avui al vespre Temporada Alta (21.00 h), un nou programa setmanal que tindrà 25 minuts de durada i que acostarà als espectadors gironins l'actualitat del festival de tardor de Catalunya, que se celebra a Girona i a Salt.

L'espai s'emetrà cada dimarts a la nit durant més de dos mesos: des d'avui, 2 d'octubre –dos dies abans que comenci el festival per fer una prèvia, presentar els espectacles i parlar de la inauguració–, i fins a l'11 de desembre –dos dies després de la clausura del festival per poder fer un repàs de les últimes obres i una valoració final–.

La cadena local gironina destaca en un comunicat que la intenció de Temporada alta és “entretenir i explicar tot el que passa” en el festival. El programa pretén, segons explica la nota de Televisió de Girona, que l'espectador conegui “quina és la programació de Temporada Alta, són els artistes que pugen a l'escenari, l'ambient que es respira i que descobreixi totes les novetats d'enguany”. Cada dimarts es mostraran les obres que s'hagin interpretat durant la setmana, tant de teatre com de dansa i de circ.

TV de Girona ja va emetre a finals d'agost un programa dedicat al FITAG, el festival de teatre amateur de Girona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.