«30 minuts» elabora un treball d'«urgència» sobre el «cas Pretòria»

El programa de TV3 canvia el reportatge previst per aquest diumenge

30 minuts va decidir «des del primer moment» canviar el reportatge previst per diumenge «en vista de l'alarma social i l'impacte» del cas Pretòria, segons explicava ahir el director de l'espai, Eduard Sanjuán, que deixava clar que «el reportatge estarà obert, subjecte a modificacions, fins diumenge».

Ajuntaments sota sospita, que tindrà la durada habitual de mitja hora, es basarà en dos eixos: la visió que té del cas el teixit social de Santa Coloma de Gramenet i Sant Andreu de Llavaneres, i la visió «a vista d'ocell» d'experts en urbanisme i investigacions judicials d'aquest tipus que aniran esquitxant el treball de TV3.

Equips de reporters del programa van anar dimarts mateix a Santa Coloma i Sant Andreu «per parlar amb la societat civil, política i econòmica, seguint la línia dels Telenotícies però més reposadament», segons Sanjuán. L'altre valor afegit del reportatge és que oferirà la perspectiva d'especialistes que contextualitzaran les investigacions judicials sobre aquests casos de corrupció i sobre el creixement urbanístic que hi ha hagut a Catalunya els últims anys. L'equip de 30 minuts està intentant incloure el testimoni d'algú de la fiscalia anticorrupció perquè expliqui els mètodes que usen en un tema tan complicat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.