Comunicació

Nous programes a TV3

TV3 estrena aquesta tardor una nova temporada marcada pel retorn a la graella de programes com ara Els Matins, Tot es mou, Està passant, FAQS, El foraster o Persona infiltrada, que es combinen amb l’aposta per nous espais. La cadena pública estrenarà una nova sèrie de ficció els dilluns, L’última nit del karaoke (amb intèrprets com Elisabet Casanovas i Joan Dausà) el mateix dia que s’emetrà també un nou programa de música i humor presentat per l’actor Ivan Labanda, Labanda sonora, en què artistes consagrats, nous talents i cares conegudes, però amb no gaire destresa per al cant, interpretaran amb Labanda grans hits mentre van en cotxe.

També torna Crims, amb quatre episodis especials dedicats al conegut com “crim de la Guàrdia Urbana”. Oriol Parreño, d’altra banda, farà el salt a les nits del dijous de la televisió pública amb Fake night, un espai d’entrevistes “poc convencionals” a personatges coneguts. Jorge Cadaval, Josep Cuní, Santi Millán, Sor Lucía Caram, Sergi López i Martina Klein són alguns dels convidats que passaran per l’espai.

TV3 també incorporarà un espai per a la cuina sana Dilluns començo, que convidarà l’espectador a replantejar-se els conceptes aparentment tradicionals sobre alimentació. Per fer paleses les diferències generacionals, finalment, TV3 presentarà Lloguer a primera vista, un nou reality en què un hoste jove i un de gran hauran de conviure sota el mateix sostre sense que es coneguin de res. L’espai està conduït per Anna Simon. Amb El punt D, per la seva banda, es busca que l’audiència faci un cop d’ull a la sexualitat des d’una visió feminista i LGTBIQ+.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia