El president del CAC diu que el Consorci Teledigital Mollet és referent català en la implantació de la TDT local

El president del Consell de l'Audiovisual de Catalunya, Ramon Font, ha afirmat avui que el Consorci Teledigital Mollet és un dels consorcis amb major iniciativa i empenta de tot Catalunya. «Considero que lidereu el sector per diversos motius: un, per consolidar l'acord entre els nou municipis que formeu part de l'organisme i tenir aquest ferm compromís per començar a emetre i, dos, per la TDTeca!, la primera i única oficina d'informació sobre la DTD a Catalunta», ha dit Font, segons recull el mateix Consorci. Font ha fet aquestes declaracions després de visitar la TDTeca!, que es va inaugurar el passat mes de gener. La visita del president ha comptat també amb la participació d'altres membres de l'organisme regulador. El president del CAC també ha subratllat la importància de facilitar a la gent el màxim d'informació possible sobre l'apagada analògica.

Vallès Visió

EL PUNT

Abans de la visita de Font, hi ha hagut una sessió plenària del Consorci. El president d'aquest organisme, Josep Monràs, ha anunciat que els membres del plenari han aprovat que les emissions de Vallès Visió s'iniciïn l'1 d'abril del 2010. A més, amb l'objectiu d'incrementar els serveis que s'ofereixen als ciutadans, el Consorci ha donat el vist i plau a la possibilitat d'utilitzar la concessió del múltiplex per a incorporar les ràdios locals, cinc en total, a la televisió i que el públic pugui escoltar les emissores dels municipis a través de la TDT.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.