Comunicació

El zàping

Rei del ‘glam'

El xou revela Mario Vaquerizo com el verdader ‘prota' de tot

Els reis del glam van al dentista, al súper, a casa l'advocat, a sopar a casa els pares, repassen les factures i entre converses de mòbil amenitzades amb cariños i chaos! fan vida de mortals i no de rock stars. Els reis del glam són Alaska i Mario Vaquerizo, parella i protagonistes del nou reality que l'MTV va estrenar dimecres. Produït per El Terrat, Alaska & Mario és la versió hispànica de The Osbourne, que TV3 va emetre el 2003 sobre la família d'Ozzy Osbourne.

La tele és exhibicionisme i vouyerisme. I Alaska & Mario és un exercici que combina totes dues: els protagonistes, animals de l'espectacle, viuen i es deleixen per exhibir-se en la intimitat –sense maquillar, al gimnàs–, en la seva quotidianitat –gran moment quan repassen els comptes com si fossin en un pis d'estudiants–, i els espectadors, que de naturalesa els agrada mirar, es deixen seduir per un producte fàcil, de bona factura i guió amb desenllaç: Alaska i Mario es volen casar (no ho havien fet a Las Vegas?). Alaska & Mario revela Mario Vaquerizo com el verdader prota, el que porta el pes de la narració. No hiperactua com ho fan les Princesas de barrio però li agrada sentir la mirada de la càmera. El programa es farceix no només del dia a dia sinó de les visites: Carmen Lomana, Fonsi Nieto, el grup de les Nancy Rubias... Conversa pròpia d'un dissabte a la matinada després d'uns quants gintònics i altres estimulants la que va mantenir, a la cuina, Mario amb els seus col·legues del grup sobre les bombetes, Edison i les centrals nuclears. I com construir la narració? Amb quatre escenes, acudits i cançons. Tot plegat anècdotes que fan la vida més divertida.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.