Comunicació

El zàping

L'embaràs de l'actriu

El que no hem vist? La part òbvia, el moment de la concepció

Un casament –la seva celebració o els entrebancs que no deixen pronunciar el ‘sí, vull'– és un final de temporada habitual, imprescindible, tòpic en qualsevol sèrie. És un esquer com qualsevol altre. En el cas de Bones –La Sexta va emetre diumenge el desenllaç de la sisena temporada–, la bona nova amb què es posa un final ensucrat, de fulletó –Bones és a les sèries policials el que Anatomía de Grey a les sèries mèdiques–, és l'embaràs de la protagonista: Brennan anuncia a Booth, mentre passegen, que ell és el pare. Els guionistes de Bones van decidir fer el pas endavant definitiu, després de set anys llargs de tensió sexual finalment resolta. El que no hem vist? La part òbvia, el moment de la concepció; l'escena de sexe. Ho van resoldre amb “l'endemà”: Brennan explicant-ho a la seva amiga mentre aguantava amb la mà una calavera. Els guionistes han utilitzat la mateixa estratègia per embarassar Brennan que Chris Carter va fer servir amb Scully a Expediente X; des del inicis s'ha comparat la relació de Booth i Brennan amb la dels agents de l'FBI més famosos dels noranta. L'única diferència és que Scully va ser més ambigua que Brennan a l'hora de revelar la identitat del pare de la criatura.

Un cop d'efecte com aquest era necessari en una sèrie de llarga durada com Bones. Una sorpresa que potser no ho és tant per als més fans, ja que l'actriu Emily Deschanel està embarassada; des de feia uns quants episodis les gavardines, les taules de treball i els plans curts ocultaven el que ara s'ha introduït com un nou revulsiu. Les apostes ara, però, són clares: serà nena, no?



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.