Comunicació

La mirada

A remullar-se!

Rafa Méndez s'ha tret la careta de professor dur i despietat

Disculpin que insisteixi un dia més amb la sinistra programació posada dempeus per Cuatro des de la compra de Mediaset. Més estrenes! Dilluns va començar ¡Mójate!, un deliri estival que consisteix a agrupar al voltant d'una piscina una caterva d'aspirants a ballarins que han de demostrar el seu art movent els malucs i els pectorals al ritme d'una suposada música inspiradora. Els presentadors són Marbelys Zamora y Rafa Méndez –sortits de la factoria de saltimbanquis Fama ¡a bailar!–, la màxima preocupació dels quals és aconseguir que ens creiem que allò és un concurs amb cara i ulls. No es pot ser més patètic. Abans dels balls i les remullades a la piscina, assistim a uns càstings per la platja que entren ja per la porta gran en l'antologia de la caspa. El més trist és comprovar que Rafa Méndez s'ha tret aquella careta de professor dur i despietat del concurs de ball i ara es dedica a deixar anar ocurrències presumptament picants a la discjòquei i a les concursants. Fa peneta. També s'ha inaugurat amb gran èxit d'audiència Uno para ganar, nou concurs presentat per Jesús Vázquez i amb unes proves fascinants consistents a deglutir Lacasitos i galetes Oreo fent estrambòtics equilibris. Fa riure.

I només mencionar el fenomen de la setmana, aquest Diario de... de Mercedes Milá que ha enregistrat un psicòleg de Sevilla masturbant-se mentre escoltava les seves pacients. “Ja notava jo uns sorollets estranys al meu costat mentre estava estirada al divan...”, va revelar una de les afectades. Home, s'ha de ser una miqueta curt de gambals, oi?



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.