Comunicació

La mirada

Alcohol i sang

Té nassos que una parella consideri que necessita consells amatoris

Que Ortega Cano hagi sortit finalment de l'hospital hauria de ser, en principi, una bona noticia, no? Ens n'hauríem d'alegrar per ell i celebrar que ha pogut superar el greu accident de trànsit. Doncs els programes de tele no són d'aquest parer. Tot són problemes i retrets. Divendres Sálvame deluxe i DEC van furgar a la ferida fins que ja no quedava sang. La conclusió només podia ser: és culpable de la mort d'una persona i ha de pagar per això. Home, és possible que aquesta afirmació sigui certa i fins a cert punt lògica, però m'atreveixo a suggerir que no estaria malament deixar els mètodes de Torquemada per a temps sortosament pretèrits.

Les emissores continuen afinant la punteria, no tant sols per l'exigent i quasi sempre delirant minitemporada d'estiu, sinó sobretot amb vista a la temporada vinent. A Cuatro ja preparen una acadèmia de sexe. Serà un programa que ensenyarà bons hàbits sexuals a diverses parelles participants.

D'entrada se m'acudeix que té nassos que una parella consideri que necessita consells amatoris i recorri a Cuatro per resoldre'ls. A Tele 5 tornarà Tu sí que vales i alerta amb el jurat que hi haurà: Kiko Rivera –sens dubte el més indicat per jutjar el talent aliè– Risto Mejide –ja cansa– i José Luis Moreno, aquest sí, boníssima idea.

Celebraré retrobar davant la pantalla el mític ventríloc –“¡Tooooma, Moreno!”– i desitjo que estigui en plena forma, de ben segur que ens regalarà instants de gaudi i que descobrirà algun nou talent per despullar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.