Comunicació

El zàping

Restaurants amb dificultats

M'agrada quan Ramsey entra al rebost i li vénen ganes de vomitar

Ningú explica acudits verds amb un cogombre al cap mentre remena les verdures com ho fa Arguiñano. Però si algun dia es cansa de tanta cançoneta i de posar l'olla al foc sempre podria protagonitzar la versió espanyola de Pesadilla en la cocina (Nova). No sé si Arguiñano té el caràcter –sí les qualitats de showman– del xef Ramsey, el verdader protagonista d'aquest programa nord-americà que barreja l'essència del format coach amb la cuina i el xou. És a dir: crítiques i consells, plors i crits i pollastres que es floreixen en els congeladors. L'escocès Gordon Ramsey viatja pels Estats Units amb l'objectiu de salvar restaurants amb dificultats. Dijous, intentava orientar –i ho necessitava–el Fleming, un restaurant de cuina danesa a Miami que portava un cuiner cubà. En l'episodi anterior, havia de posar ordre en un restaurant de cuina espanyola. I es veu que ho va millorar tant que una clienta va dir: “Ho havia tastat a Espanya, però aquí és molt millor.” Els meus moments preferits són quan Ramsey entra en el rebost i comença a descobrir aliments en mal estat i li vénen ganes de vomitar. Moltes de les cuines que hi apareixen no tenen els mínims. És més, t'adones que no hi ha professionals al darrere sinó afeccionats. Sovint penso que els amos truquen a Ramsey perquè els decori el local i els canviï la cuina de franc. Seria curiós veure si l'experiment funcionaria aquí, on tenim una gran cultura gastronòmica, però on també, molts cops, davant el plat que ens han servit ens preguntem com deu ser el rebost.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.