Comunicació

Burjassot acull la celebració dels XXIIè Premis Turia

La mítica cartellera convoca lectors, amics i saludats a la gala conduïda per Tonino i Juanjo d ela Iglesia

La Túria, la mítica revista grandària quartilla i periodicitat setmanal que cada divendres arriba als quioscs per informar la ciutadania valenciana de les estrenes cinematogràfiques i de l'oferta cultural i per contar l'actualitat des del punt de vista més crític i sarcàstic, ha tornat a confiar en la ciutat de Burjassot per a convertir-la en seu de la celebració dels seus premis anuals que, en 2013, arriben la seua vint-i-dosena edició.

Així, l'Auditori de la Casa de Cultura albergarà la celebració dels XXIIè Premis Túria dissabte que ve 6 de juliol, a partir de les 21.45 h. Amb la presència de tots els guardonats de les diferents categories que anualment premia La Túria, la Gala tornarà a estar conduïda per Tonino i Juanjo de la Iglesia. El xou que precedeix l'entrega dels premis estarà protagonitzat enguany per un altre incondicional, l'humorista d'Alcoi, Xavi Castillo, en estat pur.

Entre les categories que contemplen els Premis Túria, a més de les dedicades al món del cel·luloide, també hi ha cabuda per a les millors contribucions a la societat des de diferents àmbits com la literatura, la gastronomia, el Medi Ambient, el periodisme, l'esport i els moviments cívics i socials, entre d'altres.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.