EU exigeix la fi dels contractes «partidistes» de la Diputació de Castelló amb Intereconomia

Esquerra Unida ha exigit a Fabra «que pague de la seua butxaca» els contractes que la Diputació de Castelló té establits amb la cadena Intereconomia, coneguda per l'assetjament a l'advocat que exerceix l'acusació en el cas Fabra i per impedir que la reportera del programa de la Sexta Caiga quien caiga, Estíbaliz Gabilondo, poguera entrevistar Carlos Fabra després d'un ple de la Diputació.

La diputada d'EU, Marina Albiol, acusa el president de la Diputació d'utilitzar les arques públiques «per a promocionar-se i defendre's a través d' aquesta cadena ultraconservadora», ha reclamat explicacions públiques sobre la quantitat econòmica que porta gastada la Diputació amb aquesta cadena i ha exigit que s'aturen immediatament els contractes «partidistes» que tenen signats.

La denúncia d'EU es produeix després d'haver-se sabut que el govern de la diputació va autoritzar un pagament de vora 35.000 euros a Intereconomia per patrocinar una edició especial del programa El gato al agua en el Teatre Principal de Castelló, que no s'ha emés.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.