cultura

La Sala de Cabanelles, un espai obert a tothom

Aquest cap de setmana hi haurà cançó de taverna, castanyada i ball

La sala polivalent de Cabanelles, ara simplement La Sala , inicia una nova etapa sota la direcció del músic i animador Jordi Tonietti i Helena Serrano, que van guanyar el concurs públic per gestionar-la i volen convertir-la “gairebé en un centre cívic, un punt de trobada en molts sentits, i un espai de creació d'iniciatives culturals i socials obert a tothom”. Ja fa setmanes que s'hi fan balls de saló cada diumenge a la tarda (18 h, 7 euros amb berenar i rifa), però aquest cap de setmana amplia la programació amb diverses propostes que marcaran la seva línia a partir d'ara: aquesta nit hi haurà cançó de taverna a la cafeteria de La Sala, amb l'actuació del grup Xatrac –els germans Jordi i Agustí Tonietti i Llorenç Pujol–, en un ambient molt informal en què els cantants interactuaran amb el públic com en una taverna (21.30 h, gratuït). L'objectiu és que cada divendres hi hagi alguna actuació, com la del grup de jazz Six Cheeks, el dia 11 de novembre.

Per demà a la tarda s'ha organitzat una castanyada, amb la visita de la Maria Castanyera, l'actuació de Jordi Tonietti i una xocolatada (17 h, 3 euros). I demà a la nit començaran també les sessions de ball de dissabte, amb Pere Rico (23 h). Prèviament hi ha la possibilitat de menjar pizzes fetes a mà, hamburgueses “de molta proximitat” i creps dolces i salades. El ball d'aquest diumenge anirà a càrrec del conjunt Sharazan. La Sala obre els divendres a partir de les 18 h i els dissabtes i els diumenges des de les 8 h, i inclou també una zona de lectura per a grans i petits. “També oferim La Sala a la gent que necessiti un espai per fer-hi activitats culturals”, remarca Tonietti.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia