L'Ajuntament de Gandia tanca un acord per a millorar l'equipament informàtic del bibliobús municipal

L'Institut Municipal d'Arxius i Biblioteques de l'Ajuntament de Gandia i la Fundació La Caixa han tancat un acord a través del qual la Fundació aportarà 6.000 euros des d'enguany i fins a l'any 2011, que anirà destinat a millorar l'equipament informàtic o documental del bibliobús municipal.

L'Ajuntament de Gandia disposa des de l'any 2005 d'un autobús adaptat que està destinat al servei de bibliobús a la ciutat i a la platja. L'experiència de l'esmentat bibliobús de Gandia és rellevant, ja que és un dels pocs municipis de l'Estat que tenen un vehicle dedicat en exclusiva a donar un servei integral de biblioteca en una única ciutat, atés que la majoria d'aquests vehicles adaptats pertanyen a mancomunitats, diputacions o a comunitats autònomes.

Amb aquesta iniciativa, signada entre la municipalitat i l'entitat econòmica radicada a la localitat, es millorarà el servei de préstec i l'atenció als ciutadans que cada any s'adrecen a aquesta infraestructura cultural per poder ocupar el seu temps lliure i millorar el seu bagatge cultural i lector.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.