Patrimoni

patrimoni arquitectònic

La casa Coll i Regàs descobreix els oficis que s'hi amaguen

Coincidint amb les activitats previstes dins l'Any Puig i Cadafalch tornaran a obrir-se les portes de la casa Coll i Regàs de Mataró aquest dissabte. Serà la segona jornada de portes obertes de les tres que es volen fer abans de l'estiu per mostrar l'interior de l'immoble, del qual s'han restaurat recentment tant la façana com parts de l'interior.

La jornada, per a la qual caldrà cita prèvia, inclourà una visita guiada i una exposició sobre els oficis i artesans a la casa Coll i Regàs. Així els assistents podran conèixer, tot visitant les diferents estances, les tècniques que es van fer servir per a la construcció de la forja, la pedra, els mosaics, els esgrafiats, la ceràmica i els vidres. En acabar el recorregut, es convidarà els participants a fer una activitat interactiva en què hauran d'emmarcar i fotografiar totes aquelles arts presents a la casa. Durant la jornada, i en diferents moments del dia, també s'oferirà la possibilitat d'entrar lliurement a la casa. La propera visita oberta al públic que s'ha previst serà el 25 de juny.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia