Música

música

novetat discogràfica

Pavo Peña prepara el seu nou disc, ‘Ya sabes que pasa eso’

El músic gironí reivindica el ‘hip-hop’ espanyol dels 80 i el ‘petardeo’, en el seu ‘tecno-pop’ ple de cinisme i humor

Pavo Peña és el projecte musical fundat el 2014 per Jaime Rodríguez, originari de Huelva i resident des de fa dotze anys a Girona, on ha desplegat un important activisme cultural des de l’associació Magic Room i el Festival Acoustic Vell, que dirigeix, però també amb altres iniciatives, com ara el fanzine de còmics Combustible.

Com a Pavo Peña ha publicat fins ara dos treballs autogestionats en format digital, l’àlbum Cada uno sabe lo suyo (2015) i l’EP Que te crees que no (2016), en els quals ha posat les bases del seu estil: tecno-pop amb tocs d’electrònica “retro” i sobretot “molta mala llet i molt de cinisme” a través d’un humor implacable. “Te he visto actuar por lo menos trece veces. ¿Nunca cambias nada en la forma en la que mientes? Tu dedo corazón en frente de mi cabeza. Da gracias al cielo que me faltaban unas cervezas”, canta Pavo Peña en el nou tema Aquí me tienes, avançament del seu segon àlbum, Ya sabes que pasa eso, que vol publicar al setembre, a través de plataformes com ara Bandcamp i Youtube , i potser també en casset.

“En les meves cançons m’agrada parlar de sexe i drogues, trencar estereotips de tot tipus i tocar els nassos, amb esperit punk”, diu Pavo Peña , que reivindica “el petardeo” i també el hip-hop que es feia a Barcelona i Madrid els anys vuitanta, el de DNI i Sindicato del Crimen. En directe actua amb pregravats i el discjòquei Pimp Out Sound. Rodríguez té també un altre projecte acústic, Casuality, i fa música industrial amb Animoral Animal.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia