Dimecres comença a Calp la campanya de voluntariat pel valencià

Per segon any consecutiu, Calp participa al programa de voluntariat pel valencià coordinat per Escola Valenciana, amb la col·laboració de l'Ajuntament.

Dimecres 20 de gener s'enceta una nova edició d'aquest projecte de participació lingüística que té per objectiu posar en contacte voluntaris que volen destinar una hora a la setmana a conversar amb persones que s'inicien a parlar en valencià.

Pel moment hi ha formades una desena de parelles lingüístiques dins una iniciativa que té caràcter gratuït i que no realitza cap mena d'examen ni classes teòriques.

La campanya preveu, a més, activitats complementaris com és el cas de trobades de música, passejos guiats en valencià i teatre.

la regidora de Joventut, Noelia Poquet espera que la campanya torne a tenir el mateix èxit que en edicions anteriors i anima la població a sumar-se al programa, tan com alumnes com a voluntari a fi de promocionar el valencià i ajudar a altres persones a conèixer-la i a parlar-la.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.