Art

Art jove a Girona

Factor Aleatori, Mar Badal i Sergi Pérez exposen en la 27a Mostrar’t, que Marion Harper inaugura demà

La fotografia i les arts decoratives protagonitzen la nova mostra d’art de L’Estació Espai Jove

La fotografia de Factor Aleatori i Mar Badal i les arts decoratives de Sergi Pérez Mora es podran veure fins al final d’any a les tres exposicions successives que s’han programat a l’ Estació Espai Jove de Girona, dins la 27a edició de la mostra d’art jove Mostrar’t. Aquesta edició de la mostra s’inaugura demà, dijous, amb un acte en què es podran veure algunes de les obres de cadascuna de les tres propostes expositives i una actuació de la cantant Marion Harper (Montevideo, 1996), que hi presentarà el seu segon disc, Hydrangea (Luup Records, 2017). L’acte començarà a les 8 del vespre, amb entrada lliure.

La primera exposició de la 27a Mostrar’t serà Llums i ombres, de Factor Aleatori , que es podrà visitar a l’Estació Espai Jove del 17 de setembre al 19 d’octubre. “Partint de la base de la no-transformació digital de la fotografia, he treballat amb el que podia donar-me un punt de llum i el negre absolut”, diu Factor Aleatori en el text de presentació de l’exposició. “L’obra retrata la desconeixença de l’individu extern a nosaltres.”

Mar Badal , una fotògrafa i artista audiovisual freelance de Barcelona, presentarà a Mostrar’t l’exposició RecReactions, del 22 d’octubre al 23 de novembre. “El principal focus del projecte Recreate és jugar a relacionar persones, diferents societats d’arreu del món fent servir la psicologia de la imatge”, explica l’autora.

Pel que fa a Reivindicar/ Reinterpretar, que tancarà aquesta primera part de la mostra, del 26 de novembre al 28 de desembre, Sergi Pérez Mora afirma: “Agafant l’essència de la pintura decorativa, faig una reivindicació i una reinterpretació dels seus elements, tant paisatges i natures com bodegons, pel pur plaer de gaudir mirant una pintura.”



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia